The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde arazi kırmızıır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kadar renkler şekersiz bir döşeme oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon umumiyetle okşayıcı renk paletleri ve tonlar arasında denge kurarak mekanın rahatça ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlamlar.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların kanatı düzen bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile az çok uyumludur. Bol bir hava tekvin etmek için yararlı bir duvar rengi tercihidir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir intibak sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize imkân tanır.

Bu renk epey kullanışlı ve keyif vericidir. Ilgi edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile henüz zıt pastel münhal renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla baş başa sıklıkla dekore edildi. Zarif yalnız abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce modern bir düzlük yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız engelsiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Antrasit rengiyle ev dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Ince detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit antrasit duvar boyas tonlarıyla intibak karınindeki bir modern şıklığı ortaya çırefikar.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kadar mobilya ve aksesuar seçenekleri yürekin de güzel bir tercihtir.

Özel tasarımı sebebiyle antrasit duvar boyas bir namahrem ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı katkısızlar.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi antrasit renk tonları bayağı bol bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page